Allmän info

Tågstation

Tyringe har egen station med pågatåg. Från Tyringe kan du ta dig österut till Hässleholm, Vinslöv och Kristianstad eller västerut till Perstorp, Klippan, Åstorp, Bjuv, Mörarp, Ramlösa och Helsingborg. I Hässleholm kan du byta tåg och ta dig till Malmö-Köpenhamn eller Stockholm.
Till Skånetrafikens hemsida.

Skolor

En bred satsning med utbildade musiklärare i förskola och skola. Kvalificerad specialpedagogisk kompetens från förskola och uppåt. En genomarbetad värdegrund. Ett natur - och miljötänkande i ord och handling. Goda förutsättningar för idrott, lek och rörelse.
https://www.hassleholm.se/

Bibliotek

På biblioteket i Tyringe finns böcker för barn och vuxna, cd-skivor, talböcker för läshandikappade, dagstidningar och tidskrifter samt datorer för sökning i biblioteksdatabaser och Internet.
Järnvägsgatan 2, 0451-26 62 47
Öppettider:
Mån 13 – 18
Tis 10 – 14
Ons 13 – 17
Tor 14 – 17
Fre 10 - 14
Tyringe Bibliotek

Vårdcentralen Åparken i Tyringe

Besöksadress: Malmövägen 15 Telefon: 0451-29 81 50 Vårt mål på vårdcentralen är att ge bästa möjliga vård med hjälp av erfaren personal. .
www.1177.se/Skane - Vårdguiden

Tyringe Brandstation

Tyringe har en egen brandstation med deltidsanställda som har jour och blir inkallade när hjälpen behövs. Postadress: Municipalgatan 1 282 33 TYRINGE Räddningstjänsten i Hässleholm. Skulle olyckan vara framme är den skadeavhjälpande verksamheten redo att hjälpa dig dygnet runt årets alla dagar. Räddningstjänsten tel 0451-26 80 22

ICA Nära Matlusten

Välkommen till din lokala ICA-butik i Tyringe! Handla smidigt och nära utan att kompromissa med utbud. Vi finns vid torget i Tyringe.

Hemköp

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong.